פרדינזון וסינוסיטיס - השפעה על האיזור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/04/2016 | 17:59 | מאת: אלי

שלום, אובחנתי עם סינוסיטיס על ידי מומחה אף אוזן גרון, וקבילתי פרדניזון לטיפול (5 ימים של 5 מג פעמיים ביום + 5 ימים פעם אחת) אני נוטל את הכדורים כבר ארבע ימים ונראה שיש הרגשה של שיפור כללי לכאורה, אבל אני מרגיש הרבה יותר את האיזור, ההרגשה הכללית טובה יותר אבל יש כאבי ראש ותחושת אף לחוץ כזה, וגם כאבי העיניים שהרגשתי לפני (עשיתי בדיקה אצל רופא עיניים והכל היה תקין) היא מורגשת יותר. השאלה שלי האם בגלל שהתרופה עובדת על האיזור אני מרגיש אותו יותר וזה תקין?

אלי שלום, הרגשת ההקלה היא סימן חיובי. כאב הראש והלחץ כנראה קשורים לסינוסיטיס עצמה, אך רק רופא יוכל לאבחן זאת בוודאות. ליאת

21/04/2016 | 22:42 | מאת: אלי

אני טוען פה שמעט הפוך, כאילו אני מרגיש את כל האיזור שם פעיל הרבה יותר, לא כואב לי בצורה משמותית גם לפני לא כאב לי באף יותר מדי, אבל ההרגשה שלו היא הרבה יותר מורגשת עכשיו, בימים האחרונים שאני לוקח את התרופה, לפני זה היה פעם בשבוע מורגש האיזור של האף, ועכשיו בימים האחרונים מורגש יותר.

מנהל פורום תרופות ורוקחות