הבדלים בין דקל ננסי לסיאליס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/04/2016 | 15:03 | מאת: ארנון

שלום לפורום קיבלתי הצעה של אורולוג לגבי טיפול של שלפוחית רגיזה וערמונית גבולית או ניתוח ערמונית או שימוש בדקל ננסי או לקחת כדורי סיאליס 5MG כל יום להרפית פעולת הערמונית והשרירים בשלפוחית. בעקבות הכתבות באתר שלכם לגבי תופעות לוואי מדקל ננסי. מה יכול לעזור לי הכי הרבה. תודה. ארנון

ארנון שלום, 2 התרופות מיועדות לטיפול בתסמיני ערמונית מוגדלת. לשתיהן פוטנציאל לתופעות לוואי, הפוטנציאל של דקל ננסי הוא פחות משמעותי. כמו כן, חשוב לוודא שאין התנגשויות עם תרופות אחרות או מצבי מחלה נלווים. לסיאליס יתרון אם יש בעיה בזקפה או בתיפקוד מיני. ליאת

07/05/2016 | 17:58 | מאת: ארנון

ליאת שלום רב בעקבות תשובתך ובהיתיעצות עם רופאת המישפחה. הפסקתי את כדורי הדקל הננסי ועברתי לקחת סיאליאס 5 MG לא הרגשתי שום הבדלים במתן השתן אבל הרגשתי חום וריאקציה בפנים אחרי לקיחת הכדור כל יום וכמובן את הגירוי המיני. אחרי שבועים היפסקתי לקחת את הסיאליס ואני בהמתנה לרופא שלי אם לחזור לדקל הננסי. אני צריך פירוט ממך במה מטבתה תופעןת הלואי מלקיחת כדור הדקל הננסי. או מה יש אפשרויות אחרות לקחת. תודה. ארנון

מנהל פורום תרופות ורוקחות