נטילת ליריקה לאורך זמן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/04/2016 | 09:20 | מאת: טל לוי

אובחנה נוירופתיה ללא סיבה נראית לעין (נעשו בדיקות). הכאבים ברגליים לא קלים והם רק בלילות. בתחילה כמות של 75 גר עשתה את העבודה אבל לאט לאט הגעתי לכמות של 125 לפני השינה. אני חוששת שמדובר במשהו לכל החיים (אני בת 70 ובריאה) וכן שהכמות רק תלך ותגדל. האם ידוע על השפעות לאורך זמן רב? האם יש תחליף טוב? מאוד מוטרדת. תודה, טל

טל שלום, ליריקה מתאימה לשימוש ארוך טווח. ייתכנו כמובן תופעות לוואי והשפעות הדדיות עם מצבי מחלה נלווים, אך ציינת שאת בריאה. כמו בכל טיפול תרופתי, יש מחיר פוטנציאלי מול תועלת פוטנציאלית, והרופא מפעיל שיקול דעת שהתועלת מהטיפול עולה על הסיכוי לנזק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות