גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/11/2015 | 11:30 | מאת: שירלי

אם לקחתי גלולה וסוף זה לא היה וסת אלא רק דימום האם להמשיך עם החפיסה

שירלי שלום, לא הבנתי את השאלה. האם סיימת חפיסה ולא קיבלת מחזור? האם באמצע החפיסה היה דימום? האם פספסת גלולות? אנא כתבי הודעה ברורה יותר, וצייני האם מדובר בפעם הראשונה שאת לוקחת גלולות. ליאת

02/12/2015 | 00:37 | מאת: שירלי

ראשית כן זו הפעם הראשונה שאני נוטלת גלולות למניעת הריון אני אחרי לידה והרופא אמר לי שביום הראשון של הוסת אתחיל את החפיסה והיה לי דימום שחשהתי שהוא וסת והתחלתי את החפיסה והדימום פסק האם להמשיך את החפיסה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות