תרופה טבעית לתסמיני גמילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/11/2015 | 18:49 | מאת: לינור

שלום רב, אני נטלתי ריטלין ויש לי התקפי חרדה קשים שמתבטאים בקשיי נשימה ,לעיתים דופק מואץ,אי סדירות הדופק,בילבול,סחרחורות ידיים מכחילות מחשבות לא טובות .אני בחורה בריאה וזה מהגמילה מהריטלין ,חלפו כ3 שבועות ועדיין התופעות קיימות.אני חסרת אונים קשה לי!!!אנא מכם איזו תרופה טבעית יכולה לעזור לי להרגיע את התופעות הללו??????אני נוטלת זום,מעט עוזר.

לינור שלום, התופעות שאת מתארת נשמעות חריגות ונמשכות כבר זמן ממושך. הייתי ממליצה להתייעץ עם רופא בשלב זה לפני שאת מנסה תכשירים טבעיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות