מויאפקס לאלטרולט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/11/2015 | 08:35 | מאת: חביבה

שנים שאני מטופלת בויאפקס ובשל כאבי ראש חזקים לאחרונה , נוירולוג המליץ על אלטרולט ואמר להפסיק את הויאפקס. אני קוראת שיש מלא תופעות לוואי מפחידים לאלטרולט כגון השמנה, עצירות, אצירת שתן וכו' ומאוד מתלבטת אם בכלל להתחיל ומצד שני יש עדיין כאבי ראש. מה ממליצה לי לעשות?

חביבה שלום, תופעות הלוואי שציינת הן אכן תופעות פוטנציאליות לטיפול באלטרולט, אך הן תלויות מינון ואם מדובר במינון נמוך, יכול להיות שהן לא יהיו משמעותיות עבורך. חשוב לוודא איך הרופא רוצה שתעשי את ההחלפה בין התרופות, מכיוון שזה חייב להיות בהדרגה. אם את חוששת, תוכלי כמובן לקבל חוות דעת נוספת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות