תופעות לוואי כדורי zeto

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/10/2015 | 11:14 | מאת: חני

אובחנה אצלי דלקת חזקה באוזן. הרופאה נתנה לי 6 כדורי זטו וטיפות אוזניים אנטיביוטיות . 2 כדורים בכל יום ( יש לי רגישות לפניצלין) תוך שעה מלקיחת התרופה אני סובלת מכאבי בטן / התכווצויות חזקות. האם להמשיך לקחת את הכדורים? אשמח לתשובתכם

חני שלום, כאבי בטן והתכווצויות הם תופעת לוואי נפוצה של התרופה. ההנחיה היא להפסיק את התרופה רק במקרה של תגובה אלרגית. אם יש חשש שכאבי הבטן נובעים משלשול חריף, או מדלקת בכבד או בלבלב, יש לפנות לרופא במיידי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות