היי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/10/2015 | 21:11 | מאת: חני

לאבא שלי יש פצע בישבן וכל יצאה מלווה בכאבי תופתת מה עושים?????

חני שלום, אם מדובר בפיסורה, כדאי לפנות לרופא כי יש תכשיר במרשם רופא שיכול להקל עליו (מדובר בהכנה רוקחית של קרם או ג'ל על בסיס ניפדיפין). בינתיים, כדאי לדאוג לכך שהיציאות יהיו רכות ע"י שתיה מרובה של מים וצריכת סיבים או בעזרת תכשירים תרופתיים (ניתן להשתמש בפגלקס/נורמלקס או אבילאק). אפשר לעשות אמבטיות ישיבה קרירות ולמרוח קרם לאלחוש מקומי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות