יהודה פרח נתניה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/10/2015 | 11:59 | מאת: ליאור חזן

נסו לקבל שרות בטלפון באחד הסניפים בנתניה(אל תתרחו ,הם מרימים ומנתקים)נסו לקבל שרות בית מרקחת תורן ביום חמישי בערב,,אין רוקח ואפילו לא טלפון לתרופות במרשמים.נסו את אותו שרות בסופר פארם ותבינו את הפער ..אגב לשרות לקוחות אי אפשר להגיע אפילו לא במייל

ליאור שלום, צר לי על תחושותיך, אך איני הכתובת. איני יושבת במשרדי החברה ואיני חברת הנהלה. בכל זאת, אנסה להעביר את דבריך הלאה. אני ממליצה לך במקביל לנסות בפייסבוק של הרשת. בכל מקרה, בשעות פעילות הפורום, אני פנויה לשאלות בנושאי טיפול תרופתי וטבעי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות