סידן בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/09/2015 | 23:55 | מאת: אתי

אני בהריון בחודש חמישי וסובלת מכאבי שיניים חוזרים למרות שכבר עברתי טיפולי שיניים לפני חודש חברה המליצה לי לקחת סידן כי יתכן שהכאבים והטיפולים שנוצרים כתוצאה של חוסר סידן בעיקבות ההריון האם זה נכון ובאמת מומלץ לקחת סידן ואם כן יש משהו טבעי שמומלץ במיוחד ?

אתי שלום, איני יודעת מהו הרקע לכאבי השיניים ואם תוסף סידן יוכל למנוע אותם. בנושא זה כדאי להתייעץ עם רופא שיניים. במהלך הריון יש לגוף דרישה מוגברת של לסידן מכיוון שלעובר המתפתח יש דרישה גבוהה לסידן. גוף האישה מסוגל לספוג בהריון פי 2 סידן מאשר כשהיא לא בהריון ולכן חשוב להעשיר את התזונה במזון המכיל סידן. ניתן גם לקחת תוסף סידן, בעיקר אם אינך מקבלת מספיק סידן מהמזון. תוסף סידן ציטראט הוא בעל ספיגה משופרת ויכול להתאים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות