אולנזפין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/09/2015 | 18:14 | מאת: נוהם

שלום ליאת,אחרי תוכנית בערוץ 10 של עושים חשבון על תרופות אפשר לדבר חופשי לשאול ולהימנע ליטול כל תרופה שנותנים לנו אני אישית לוקח תרופות אחד מהן בשם זיפרקסה תקופה ארוכה בינתיים מאובחן עם דלקת לבלב כרונית אני לא שותה אלכוהול רציתי לשאול האם יש קשר בן אולנזפין ודלקת לבלב בצורה של חילוף חומרים בגוף שומנים סכרת כל זה יש לי בזמן האחרון .תודה מראש

נוהם שלום, לא אתייחס לתכנית של ערוץ 10. לא ראיתי אותה ואני בספק אם נעשתה בצורה מאוזנת לפי תגובות של אנשים ששמעתי. זיפרקסה יכולה לגרום לסכרת ולעליה בשומנים בדם. על פי העלון לצרכן תתכן דלקת בלבלב, אך מדובר במצב נדיר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות