האם קיים אצלכם במלאי נוטרילון Ar?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/09/2015 | 22:50 | מאת: אני.פ

שלום בני בן 3 וחצי חודשים וסובל מריפלוקס למעלה מחודשיים הוא אוכל נוטרילון ar בהמלצת הרופא וזה מעולה נגמר לנו האוכל ואני עם מרשם אך אין בבית מרקחת של הקופת חולים וקיבלתי תחליף בשם אינפמיל אך הוא פולט ללא הפסקה אם קיים אצלכם אשמח לבוא ולקנות או לחלופין אשמח להמלצה על מוצר אחר

שלום, לא ציינת איפה את גרה, ולכן אני ארשום את כל הסניפים שראיתי במחשב שיש להם מלאי של המזון. יש לוודא טלפונית מול הסניף הספציפי שהמלאי אכן תקין ויש את התכשיר במלאי בפועל. הסניפים הם: כפר סבא, תחנה מרכזית ת"א, סביונים, נשר, אורות, גבעת שמואל, דרורוים, רחובות מזרח ומדיקל, רמת השרון. מס' טלפון וכתובות הסניפים ניתן למצוא באפליקציית ניו-פארם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות