ויטמין לשיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/08/2015 | 22:01 | מאת: שמרית

האם ויטמינים לשיער של רוטס אכן עוזר לנשירה או לחיזוק השערה

שמרית שלום, התכשיר רוטס מכיל ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו. התכשיר מיועד למצבים שהנשירה נובעת מחוסר תזונתי, ובמצבים אלה ניתן לראות שיפור בשימוש ברוטס. ליאת

02/09/2015 | 15:03 | מאת: שמרית

תודה ליאת. אם רוסט טוב ויעיל בעיקר למצב נשירה אם התזונה לא תקינה ועקב כך חוסרים, אז אצלי התזונה מצוינת אז לא זאת הבעיה. ויש לי נשירה שהעצימה, אז אם כך מה כדאי ומומלץ לקחת?

02/09/2015 | 19:36 | מאת: דלית

גם אני חשבתי שהתזונה שלי טובה אבל כשהיתה לי נשירה האבץ עזר

02/09/2015 | 22:36 | מאת: שמרית

להבין ולדעת יותר. חוזרת שוב על המשך השאלה ששאלתי קודם ציינת ליאת אשר רוסט טוב ויעיל בעיקר למצב נשירה אם התזונה לא תקינה ועקב כך חוסרים, אז אצלי התזונה מצוינת ולא זאת הבעיה. ויש לי נשירה שהעצימה, אז אם כך מה כדאי ומומלץ לקחת?

מנהל פורום תרופות ורוקחות