את עזרתך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/08/2015 | 13:21 | מאת: הדס

היי, אני בת 37, עיינתי כאן בפורום על מס נושאים ועל קשקשים ונשירה. רציתי בקשה לדעת לגבי נשירת שיער שיש לי, על פי מה שקראתי כאן יש כדורים שנקראים רוטס, איפה קונים? כמה פעמים ביום? ועיקר השאלה האם באופן כללי הכדור הזה מתנגש עם אזשהו כדור אחר? תודה מראש :)

הדס שלום, כדורי רוטס הם תוסף תזונה של ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו ועוד. הוא נלקח פעם ביום. ניתן לרכוש בבתי מרקחת ובבתי טבע. לא ידוע לי על התנגשויות של התוסף עם תרופות אחרות, אך ניתן לפנות לקו הייעוץ של אלטמן לקבלת תשובה מדויקת (מס' הטלפון מופיע על אריזות מוצרי אלטמן). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות