דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/08/2015 | 10:57 | מאת: בלהה לב

תינוק בן שנה משלשל כבר שבועיים היה אצל רופא ילדים ונאמר שזה וירוס טרם נגמר יש אפשרות אולי שינוי מטרנה צמחית שיעזור

בלהה שלום, שינוי תזונה יכול להקל על כאבי בטן ואולי להפחית את תדירות השלשולים עד שהוירוס יחלוף. אם את מחליטה לשנות את תזונת התינוק, רצוי שזה יהיה לפרק זמן קצר בלבד. מכיוון שמוצרי חלב מגרים את מערכת העיכול, ניתן להחליף לתחליף חלב צמחי או חלבי דל לקטוז (יש גם תחליף כזה שמכיל חלב מפורק חלקית ולכן קל יותר לעיכול). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות