שלום ליאת קצת מבולבלת...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/08/2015 | 23:25 | מאת: דנה

רציתי לדעת האם יש התנגשות/אטרקציה בין סוגי כדורים שאני לוקחת (מסיבות שונות)מאחר ועיינתי בכמה הסברים של כמה כדורים שישנה איזושהי התנגשות... ואני לא רוצה לטעות אז אני פונה לאדם מקצועי אלייך ואשמח מאד לתשובתך. הכדורים וויטמינים אותם אני לוקחת מסיבות שונות הם, ויטמינים: ג'ארו פרוביוטיק, חומצה פולית, שמן דגים, רוטס. כדורים:נקסיום 20 בוקר וערב, קסנגיס, גלולות מרסילון, ועתידה להתחיל בטיפול כדורים לבלוטת התריס יוטירקס. האם יש התנגשות/אטרקציה בין סוגי כדורים ?

דנה שלום, יש התנגשויות קלות מאוד בין מרסילון לבין קסנגיס ויוטירוקס. מכיוון שאת מאוזנת כבר על השילוב עם קסנגיס, צריך רק לשים לב בשינויי מינון. לגבי יוטירוקס, גם יאזנו אותך לפי התרופות שאת מקבלת, ולכן לא אמורה להיות בעיה. לא מצאתי התנגשויות עם תוספי התזונה, אך מומלץ ליצור קשר עם מח' ההדרכה של אלטמן ולברר לגבי רוטס, מכיוןן שמדובר בקומפלקס המכיל רכיבים רבים. בכל מקרה, יוטירוקס תיקחי בנפרד מכל התוספים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות