הפסקת דימום לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/02/2016 | 20:50 | מאת: רחל

שלום, בשבוע 12 התחיל לי דימום קל, באולטראסאונד לא ראו תוכן עוברי כלל על אף שבשבוע 7 ראו דופק. לקחתי 4 כדורי ציטוטק וביום הראשון היה דימום מסיבי עד שהתחלתי להיות סוחררת וחלשה מאוד אז הגענו למיון. במיון באולוראסאונד ראו שיש הרבה קרישי דם ברחם ורירית רחם בעובי 20 מ"מ. כלומר הייתי אמורה להמשיך לדמם. עם זאת ביום למחרת היה דימום חלש מאוד בחלק קטן של היום, וללא יציאת קרישי דם. האם זה אומר שציטוטק לא עבד עד הסוף וככל הנראה אצטרך עוד מנה ? האם דימום יכול להתחדש/להתחזק אחרי יום יומיים של הפסקה ? תודה מראש וערב טוב

אם שק ההריון יצא אז סביר שזה עבד להמתין ולעשות US אחרי הווסת הבאה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון