אומפלוצלה וחשד לSLO

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/07/2015 | 10:52 | מאת: מור

שלום השבוע קיבלתי תשובות של סקר ביוכימי עם חשד גבוה- 1/8 לSLO. כשהגעתי לבצע בדיקת US בעקבות תוצאות אלו גילינו שאין דופק לעובר (שבוע 17). עברתי ציטוטק וגרידה ולעובר שנולד ראו אומפלוצלה. האם יכול להיות שזה מה שגרם להפסקת הדופק? האם יכול להיות שהמעי יצא לאחר מות העובר? כמובן שאנחנו מתחלים עכשיו בבדיקות גנטיות, אך אשמח לשמוע גם מכם.. תודה רבה!

האומפלוצלה עצמו לא גורם למות עובר אבל ברור שזה עובר עם בעיה אז יכול להיות שהיו בעיות נוספות בכל מקרה אומפלוצלה אינה בעיה שחוזרת על עצמה

12/07/2015 | 00:58 | מאת: מור

תודה רבה! אחדד את השאלה... בסקירת מערכות לא נצפה המום. לאחר ההפלה הוא התגלה.. האם יכול להיות שהמום "פוספס בסקירה" או שיכול להיות שהוא יוצא פתאום בשבוע 15? האם יתכן שבגלל שהעובר כנראה נפטר כשבועיים לפני ההפלה המום יצא פתאום? לאחר הפסקת הדופק? או שזה לא יכול להיות ואין קשר... תודה רבה!

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון