CMV

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/05/2015 | 12:28 | מאת: דנה

שלום רב, לפני כ-5 שבועות עברתי הפלה בשאיבה, לאחר שבשבוע 9 נצפה עובר בגודל שמתאים לשבוע 6 ללא דופק. למחרת התברר שגם נדבקתי הדבקה ראשונית ב-CMV. ב-1.3 במהלך ההיריון לא היו לי נוגדנים כלל (IgG/IgM negative), ב-6.4 יום לפני ההפלה היו התוצאות הבאות: CMV IgG Positive הערות והסבר CMV IgM positive הערות והסבר CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM POS CMV AVIDITY 0.32 Low CMV IgG (Add VIDAS) CMV IgG POS הרופאת נשים שלי טענה שנראה שיש קשר, בעיקר מאחר והיתה לי שפעת קשה בשבוע 6 להריון (על אף שבתחילת 7 נצפה דופק אבל גודל העובר היה צעיר בשבוע ולכן הגעתי לביקורת בשבוע 9). כעת 5 שבועות אחרי ההפלה ביצעתי בדיקות דם שגרתיות: CMV IgG Positive הערות והסבר CMV IgM negative הערות והסבר האם זה אפשרי? אולי יש טעות בבדיקה? הייתי אמורה לחזור על הבדיקה רק 3 חודשים אחרי לוודא שיש עליה ב-AVIDITY, אז האם יתכן שהנגיף כבר לא קיים בגופי? אחזור כנראה על הבדיקה כדי לוודא את אמינות התוצאה, אבל אם התוצאות נכונות וחיכיתי מחזור מאז ההפלה- האם ניתן לחזור לנסות להיכנס להריון? תודה!

זה לא מעינינו של פורום זה פני לפורום מחלות זיהומיות בכל מקרה צריך לעקוב אחר האבידיטי ולהשתמש באמצעי מניעה יעיל לפחות לחצי שנה בה אסור לך להרות!!!!

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון