אובדן הריון שבוע 21

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/05/2015 | 17:17 | מאת: שרה

שלום רב, אחותי בת 38, עברה לפני כמה ימים הפלה טבעית בשבוע 21. מתחילת ההריון יש לה הפרשות דמיות. משטח צואר רחם תקין ובדיקת מי שפיר תקינה. ברקע קוליטיס. היא מקבלת תרופות לקוליטיס שהותאומו להריון. במהלך ההריון התפרץ אצלה הרפס וגנאלי ופטריה וקיבלה טיפול בהתאם. אובדן ההריון התרחש בצורה בלתי צפויה. התחיל דימום וצירים והתרחש תהליך לידה מלא שלא היה ניתן לעצור אותו להחיות את העובר עת שיצא. במהלך הריונה היא התייעצה עם כמה רופאים מהבכירים שלא הצליחו לאתר את מקור ההפרשות הדמיות. בסוף נאמר לה כי זה תפועה אצל חלק מהנשים ואינה מסכנת ההריון. 1. האם יש קשר בין ההפרשות הדמיות לבין שטף הדם הפתאומי ואובדן ההריון? 2. איזה בדיקות עליה לעבור עכשיו? 3. כמה זמו עליה לחכות טרם תנסה להיכנס להריון עוד פעם? 4. האם ייתכן שיש קשר בין מחלת הרקע (קוליטיס) או בין התרופות שהיא מקבלת ובין אובדן ההריון? תודה רבה והמשך עשיה פורה

מצטער לא יכול לעזור באינטרנט הפלה בשבוע 21 זה אירוע חריג שדורש התייחסות פרטנית לכל מקרה לגופו צריך לבדוק את האשה לברר בדיוק מה קרה ומה עברה הקודם ורק אז לתת יעוץ השאלה לא מתאימה לאינטרנט

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון