ביופסיה לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/04/2015 | 04:42 | מאת: מיכל

שלום, במקרה נכנסתי לאתר של קופת החולים שלי והסתבר לי כי לקחו לי ביופסיה ביום ההפלה (הפלה יזומה שעברה ללא בעיות). רשום כי התוצאה נשלחה לרופא. מדוע עשו לי ביופסיה? האם יש לי מה לדאוג? עם הרופא שלי אני אוכל לתקשר לא לפני שלישי..האם רופא משפחה יוכל לראות על מה מדובר? תודה.

24/04/2015 | 04:45 | מאת: מיכל

מה שהם עשו כמקובל במקומות רבים זה לשלוח את החומר שיצא מהרחם למעבדה פתלוגית לבדיקה זה נוהג מקובל ואין מה לדאוג התשובה תהיה לרוב שרידי הריון - תבדקי עם הרופא שקיבל את התוצאה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון