מחזור ראשון לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/04/2015 | 14:19 | מאת: ימית

שלום קיבלתי מחזור ראשון לאחרגרידה והוא חזק יותר מהרגיל ביומיים הראשונים היו קרישי דם היום זה היום החמישי הדימון נחלש אבל עדיין יותר מהרגיל האם זה ידוע שלאחר גרידה יש מחזור חזק? יש לציין שאני רגילה לדמם הרבה במחזור עשיתי בדיקת דם הבוקר בזמן מחזור ויא לי ptt בערך העליון 33.2 האם זה בגלל המחזור מעלה את הבידקה? תודה

וסת ראשונה אחרי הפלה יכולה להיות חזקה מהרגיל וזה תקין PTT לא קשור לעניין ולא יודע למה בכלל בדקת אותו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון