הפלה מאוחרת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/04/2015 | 06:22 | מאת: מאי

שלום רב, שמי מאי בת 40 בשבוע 16 להריון. בסקירה מוקדמת התגלו כיליית פרסה וקשת אאורטה ימנית. הרופא שולח לבדיקות (מי שפיר, אקו לב וכו' וכמובן מעקב) האם קיימת חשיבות להפלה מוקדמת? מכיוון שעל מנת לבצע את כל הבדיקות כבר אעבור את שבוע 22 (שבו עדיין ניתן לבצע גרידה). האם הפלה בשבוע 17 שונה מהפלה (גרידה) בשבוע 22 או מאוחר יותר כהפלה בלידה מוקדמת-מזורזת? כבר עברתי גרידה בגיל 22 ואני מעוניינת להיכנס מיד להריון אם הריון זה לא יצליח. האם הפוריות עלולה להיפגע ככל שמועד ההפלה מאוחר יותר? תודה רבה, מאי

לא עושים הפלה בהריון רצוי בגיל 40 בגלל שבוע הריון הדברים שציינת ממש לא מחייבים הפלה אז חבל על הלחץ אם תהיה ממש בעיה ימצאו את הדרך להפיל לכשידרש

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון