קריש דם קטנטן אחרי הפלה (ציטוטק)

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/04/2015 | 14:58 | מאת: שרית

חודשיים לאחר הפלה נדחית באמצעות ציטוטק (ההיריון התקבל באמצעות גונל+הזרעה). אחרי 7 שבועות מההפלה התגלתה באולטראסאונד רירית לא סדירה - טופל באמצעות פרוגילוטון. אתמול, יום 4 לוסת, התגלה באולטראסאונד קריש דם קטן ביותר ברחם. עדיין מדממת (דם טרי+קרישי דם). עומדות בפניי 2 אפשרויות - התחלת סבב או ויתור על הסבב וביצוע היסטרוסקופיה לשם ריקון הרחם. מה דעתך? תודה

רק מי שרואה יכול להגיד לך אם זה קריש דם אז אין מקום לשום התערבות אם זו שארית זה סיפור אחר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון