אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

31/03/2015 | 08:27 | מאת: קרן

היי אני חודש וחצי לאחר הפלה נדחית עם צטוטק מאז אני מדממת היה דימום של הפלה והיה וסת הוסת מ12.3.15 עד היום יש לי הפרשות אדומות-שחורות כמו סוף של וסת הייתי אצל הרופאה היא אמרה שהרחם התרוקן ואני יכולה לנסות שוב להכנס להריון למרות שיש קצת דימום. רציתי לשאול את דעתך על זה. תודה מראש.

אם נבדקת עשית בדיקת ביטא שיצאה שלילית אז תמתיני אחרי הווסת הדימומים יפסקו

05/04/2015 | 23:51 | מאת: קרן

היי לא עשיתי בדיקת ביטא לא אמרו לי לעשות הרופאה עשתה לי אולטרסאונט ואמרה שהרחם התרוקן ולמרות המעט דימום אני יכולה לנסות להכנס להריון השאלה שלי אליך הייתה אם אני באמת יכולה עם טיפטופים של דם להכנס להריון ואם זה בסדר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון