בטא אחרי הפלה עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/03/2015 | 21:17 | מאת: שוש

עברתי לפני חודש וחצי הפלה עם ציטוטק (של שק היריון ללא עובר). כעבור 4 שבועות הופיע המחזור וכעת לפני הביוץ בדיקת דם מראה בטא 7.6 . האם ניתן כבר לנסות שוב להיכנס להריון, או שעדיף לחכות? תודה

מאחר ו 7.6 זה שלילי לא מבין מה השאלה? מי מונע ממך להרות עד כה??

05/04/2015 | 12:10 | מאת: שוש

נאמר לי שזה צריך להיות מתחת ל-5. היות שאני לא רופאה ולא מצאתי על זה נתונים ברשת, לא ידעתי מה המשמעות של 7.6. לכן פניתי לפורום. מן הראוי שתכתוב תשובה עניינית ולא מזלזלת.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון