הפלה תרופתית - דחוף! אודה לתשובתך המהירה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/03/2015 | 22:56 | מאת: טלי

שלום, לפי וסת אחרונה, אני בהריון בן 45 יום. לפי אולטרסאונד, הריון בן 5.0, הודגם שק הרון,לא נצפה עובר או שק חלמון. אני מעוניינת בהפלה עם כדורים. 1) האם שבעה שבועות נספרים לפי המחזור האחרון או לפי הגיל כפי שהודגם באולטראסאונד. 2) האם מקובל לבצע תהליך עם כדורים גם בהריון בן שמונה או תשעה שבועות (שוב, לפי תאריך וסת או לפי אולטראסאונד?) תודה!

חשוב לדעת האם מדובר בהריון תקין ואז הולכים לפי גודלו ב US או שמדובר בהריון לא תקין כי גודל ההריון לא מתאים לגיל המצופה ואז גם סיום ההריון שונה

15/03/2015 | 12:03 | מאת: טלי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון