רירית לא סדירה לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/02/2015 | 16:41 | מאת: יעל

שלום ד"ר, בת 41. ב- 20.1.15 עברתי הפלה עם ציטוטק, לאחר שדופק עובר פסק (שבוע 8). בא"ס כעבור יומיים הרופא אמר לי ששק ההריון יצא. הדימום לא היה רב. ב- 3.2.15 בביקורת א"ס נאמר לי שנותרו קרישי דם ברחם. אני פוליציסטית והמחזור לא סדיר, קיבלתי פרוגילוטון (2 כדורים ביום). 6 ימים מסיום הכדורים היה דימום בינוני שנמשך חצי יום. בא"ס יומיים לאחר מכן רירית 9.4 לא-סדירה. כעבור עוד יומיים (שזה היום) בא"ס רירית 10 לא-סדירה, אסטרוגן 95 פרוגסטרון 1.8 . נשלחתי לבצע שוב א"ס בעוד יומיים. מה צפוי לי??? לא מרגישה כאבי מחזור ואין בכלל דימום... האם זה בהכרח הולך לכיוון של גרידה? מהן אפשרויות הטיפול כעת?? מאוד אודה לך על הסבר...

תפסיקי לבצע בדיקות US מיותרות חכי לווסת ותעשיUS רק אחרי שתסתיים ואז נראה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון