בתא יורדת ועולה לאחר הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/02/2015 | 18:40 | מאת: דניאל

שלום, עברתי הפסקת הריון ב-8.12 עם ציטוטק בשבוע 11 להריון שבו העובר לא התפתח. מאז אני במעקב בתא כל שבוע-עשרה ימים כשהבתא יורדת לאט מאוד. בבדיקת מעבדה ב-4.2 הבתא ירדה ל-9 והיום ה-16.2 היא עלתה ל-11. באולטרסאונד לפני שלושה שבועות עוד נצפה "ממצא הטרוגני לא סדיר עם זרימות ערות סביבו". יש לי דימומים קלים מאוד לא סדירים. התור הקרוב לרופא שלי הוא באפריל. מה לעשות? לחכות?

אין הבדל בין 9 ל 11 בכל מקרה להמתין ולהבדק שנית אחרי הווסת הקרובה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון