ייעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/02/2015 | 21:11 | מאת: א

שלום אני בת 26 חייבת עזרה לפניי יומיים קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה (אך בשפיכת זרע הייתה בחוץ) מיד לאחר מכן עשיתי בדיקה של ערכת ביוץ שהייתה לי בבית ויצא חיובי, שני פסים ! מאז אני לא מצליחה להירגע , מתלבטת אם לקחת פוסטינור, מה הסיכויים להיכנס ככה להריון? עדיף לחכות? או לקחת פוסטינור? אני מאוד מפחדת לקחת את זה , המחזור שלי שנים לא היה סדיר ורק בחודשים האחרונים התחיל לדייק. מפחדת שזה ישבש לי שוב. מה גם שבחצי שנה הקרובה אני כן ארצה להיכנס להריון. תודה רבה!!

מקווה שנטלת את הפוסטינור זו טעות לא לקחת

14/02/2015 | 23:27 | מאת: א

לקחתי פוסטינור לאחר 60 שעות מקיום יחסי המין. אני אמורה לקבל מחזור עוד יומיים והיום בבוקר היה לי ממש דימום של מחזור אבל מאז נפסק לגמריי כל היום לא היה כלום אני מפחדת ובלחץ שזה דימום של השרשה מה הסיכויים ?? המחזור האחרון היה ב 16.1 וקיום יחסי המין היו ב 30.1 בדיוק בזמן של הביוץ בשבוע האחרון עשיתי פעמיים בדיקה ביתית ויצא שלילי אבל זה עוד לפניי האיחור במחזור

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון