דימום לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/02/2015 | 07:53 | מאת: זיו

בוקר טוב, לפני חמישה ימים עברתי הפלה כירורגית בשבוע 6. בשלושה ימים הראשונים לא היו דימומים בכלל מלבד ממש מעט הפרשות ורודות וגם לא היו כאבים. אתמול בצהריים התחילו כאבים בגב התחתון המזכירים כאבי גב של מחזור ומעט בבטן והתחיל להופיע דימום והפעם ממש דם אדום זוהר, לא כמות אדירה אבל דימום שיורד אפילו כשאני הולכת לשירותים להטלת שתן. שאלותיי הן: האם הגיוני שדווקא אחרי ארבעה ימים יתחילו דימומים וכאבי גב? הם צבע הדם שנראה אדום זוהר כזה כאילו דם של פצע זה דימום שצפוי להיות לאחר הפלה? יש לי תור לרופא נשים לביקורת בעוד שבועיים. תודה רבה על העזרה זיו

כל סוג דמם למעט שיטפון תקין עד שבוע אחרי ההפלה אם נמשך מעבר רצוי להבדק

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון