אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/01/2015 | 21:01 | מאת: ענבל

נותרה לי שארית קטנה של רקמת הריון אחרי גרידה. אני אמורה לחכות לווסת לראות אם היא יוצאת ואם לא, להסירה בהיסטרו. מעניין אותי לדעת, מה הסיכון בלהרות שוב עם שארית קטנה ברחם? האם השארית יכולה לגרום להפלה? או שהיא בכלל מונעת הריון? תודה מראש.

הרבה שאלות על משהו שלא ראיתי השאלה כמה קטנה? לא תגרום להפלה יכולה לפעמים להפריע לכניסה להריון

26/01/2015 | 11:58 | מאת: ענבל

השארית היא בגודל 1 ס"מ. אמרו שייתכן שזו שארית שליה שדבוקה חזק לרחם. האם יש חובה להסירה?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון