הפסקת הריון בשאיבה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

15/01/2015 | 13:31 | מאת: אחת

שלום, האם יש הבדל בין שאיבה או גרידה? או ששתי המילים מתארות אותו תהליך? אני מתחילה עכשיו שבוע 6 - האם אפשר בהרדמה מקומית? כמו כן, האם בבתי חולים ציבוריים מבצעים את ההפלה מתמחים בלבד? תודה

פעם עשו הפלות בגרידה בלבד עם מכשירים חדים. היום מבצעים שאיבה בואקום אך בסיום השאיבה יש גם גרידה וכאן נכנס נסיון הרופא. ככל שהוא יותר מנוסה יגרד פחות = פחות סיכוי לפגיעה עתידית ברחם אני עושה בהרדמה מקומית עד שב 6 מלא בבתי חולים ציבוריים עושים לרוב מתמחים אך יש מקרים שיבוצעו גם על ידי מומחים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון