ביוץ אחרי הריון כימי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/01/2015 | 10:57 | מאת: שירן

שלום ד"ר, מחזור אחרון הגיע רגיל ובזמן ב18.12 - בעקבות חום שחר גבוה עשיתי בדיקה ביתי שיצאה חיובית (פס חלש). אצל הרופאה לא נראה כל רמז להריון והיא אמרה לי שאני לא בהריון אך שלחה לבטא. הבא יצאה 13 בתאריך 24.12. אחרי שיחה איתה ושאלה פה בפורום הבנתי שאכן זהו לא הריון אולי אולי הריון כימי. העניין הוא שאני ממשיכה למדוד חום השחר ועדיין לא ראיתי קפיצה שמעידה על הביוץ. המחזור שלי הוא בממוצע 30 יום. היום אני ביום ה26 למחזור וחוץ משתי פעמים שונות בהן החום עלה ל 36.6 כנראה עקב שינה לא רציפה בכלל(ויום אחרי ירד חזרה) אין זכר או עליה ברורה בחום השחר. מתי יגיע הביוץ???? מה קורה פה? תודה וסליחה על האורך....

ביוץ יכול גם להתאחר בכל מקרה זה לא הפורום פני לפורום שמתעסק בפריון

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון