2 הםלות ברצף

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/01/2015 | 21:17 | מאת: שלי

שלום, בת 32 ללא ילדים. הפלה ספונטית באוגוסט (טבעית) והפלה ספונטנית בנובמבר (ציטוטק שנגמר בגרידה דחופה). שני המקרים בשבוע 7. 1- לאור איבוד דם מסיבי בהפלה שניה, כיום רמת ברזל של 11 והמוגלובים 9.7, מקבלת עירוי ברזל. באיזו רמת המוגלובין וברזל נוכל לחזור לנסות להרות? 2- לאחר בדיקת קרישת דם (הכל תקין) והסטרוסקופיה (תקינה). לאור הגיל המתקדם וההפלות הנשנות- האם נכון לבצע בדיקת קריוטיפ ? תודה, שלי

אין הגדרה לרמת ברזל שבה מותר להרות הייתי שואף להגיע לפחות להמוגלובין 11. תתיעצי ברופא שלך לא הייתי עושה קריוטיפ - מיותר אחרי 2 הפלות בלבד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון