הפלה בחודש שישי- בעקבות מום

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/01/2015 | 09:48 | מאת: שמש

שלום רב ד"ר, מהי הדרך הנכונה ביותר מבחינתך להפלה בהריון בחודש שישי. חושבת על קיסרי.ולא לידה.על מנת להיות בהרדמה,ולהמנע מפגיעה נפשית קשה עבורי.הריון ראשון,בת 38.

באיזה שבוע מדובר?

13/01/2015 | 08:34 | מאת: פיפי

שלום, אני ילדתי את התינוקת המקסימה שלי בניתוח קיסרי.. ואחרי שנתיים נכנסתי להריון והתגלה מום מולד אצל העובר.. עשיתי הפסקת הריון וילדתי בשבוע 28 שזה חודש שביעי כבר.. ילדתי לידה טבעית.. את האמת לידה טבעית עדיפה פי 1000 גם מבחינת התאוששות וגם מבחינת סיכויים לעוד לידות. כי ניתוחים אסור לעשות יותר מ 3 ואת לא יודעת איך תלדי שאר הלידות שלך.. והעובר עדיין מאוד קטן שיכול לצאת בקלות.. וגם מבחינה נפשית עדיף להיפרד אחת ולתמיד מאשר לחשוב עליו כל החיים.. בסוף זה החלטה בלעדית שלך.. אני ממליצה לך בחום ללכת לעובדת סוציאלית לשיחות לפני הלידה ואחרי.. מאוווווד עוזר..

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון