איחור במחזור.. מה קורה לי? לחוצה!!!

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/12/2014 | 07:54 | מאת: שירה

שלום רב, אני בת 28. המחזור שלי בד"כ היה מגיע בממוצע של 35 יום. ממה שקראתי באנטרנט הבנתי ש35 זה בסדר,נחשב בתווך הנורמה, אבל הרופאה אמרה שצריך להיות 30,31 מכסימום 32 וככה אפשר להקלט. 1. האם זה נכון? 2. בנובמבר 2013 החלו לי בעיות עם המחזור! הגיעו בהפרשים מאוד חריגים שהלכו וגדלו: (48,63,93 ואז ירד ל42) לאחר מכן ניגשתי לרופאת הנשים שלי, והיא אמרה (בלי לבצע בדיקות מקיפות לבירור) שזה בגלל שאין ביוץ או שיש בעיות בביוץ (יכול להיות שתקופה כזו ארוכה ולא יהיה ביוץ?!?) היא נתנה לי טיפול לקחת פרוגילוטון-21כדורים*3חפיסות כדי לסדר את המחזור והביוץ ואמרה (מהנסיון שלה) שאחרי זה הרבה נשים נקלטו. אכן המחזור הגיע כל 29 יום כמו שעון בזמן לקיחת הכדורים. לאחר סיום לקיחת הכדורים הגיע המחזור ביום ה-32!(המחזור האחרון שלי) שמחתי בהנחה שהמחזור עכשיו יסתדר. היום אני שוב באיחור, יום ה-36 למחזור והוא טרם הגיע. אתמול (ביום ה-35) ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. מדוע שוב האיחור? חשבתי שהפרוגילוטון יסדר את המחזור!האם שוב יחזרו לי אותם מחזורים ארוכים?! מה הבעיה אצלי?? אולי ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי? איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי לגלות מה הגורם לבעיה ולפתור אותו אחת ולתמיד כדי שהמחזור תמיד יהיה סדיר? הזמן יקר! נ.ב- סליחה על כל המלל, פשוט רציתי לתת את כל התמונה. אודה למענה בהקדם. תודה!

04/01/2015 | 12:40 | מאת: דניאל

המחזור שלי כל 42 יום בערך ונקלטתי להריון בלי בעיה, אל תדלחצי סתם.. לכל אחת גוף שונה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון