הרגל קופצת ללא הפסקה לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/12/2014 | 09:38 | מאת: אובדת עצות

ביום חמישי ב14:00 הייתי בבית חולים ולקחתי את הכדורים מיפיגין להפסקת הריון.. בלילה התחלתי לאבד תחושה ברגליים ובנוסף לא הצלחתי להירדם כי כל פעם שנרדמתי קפצה לי רגל ימין כמה פעמים והעירה אותי. הלילה זה גם קרה ויותר פעמים הייתי בטרם ואמרו שזה מלחץ. עכשיו הרגל ממש כואבת לי יש לי זרמים בכף רגל עצמה ובכל הרגל מה לעשות?' היום אני חוזרת לקחת את הכדורים הבאים. יש לציין שהצוות שם פשוט זוועתי בבקשה תייעצו לי

האמת לא נתקלתי בתופעה כזו עדיין כדאי לפנות למוקד קופ"ח להבדק

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון