הפסקת הריון בשאיבה - האם מסוכן

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/12/2014 | 14:21 | מאת: אביבית

ויכול להוות סיכון לכניסה עתידית להריון? אני בת 39 ללא ילדים, בהריון ממש לא רצוי, עברתי הפלה בכדורים לפני כמה שנים וזו היתה חוויה מזעזעת ומעדיפה לסיים את זה מהר...האם שאיבה זה הפתרון שלי? לא הייתי רוצה לפגוע בסיכויי ההתעברות העתידיים שלי

בכל פעולה יש סיכון מסויים גם בהפלה בכדורים יש סיכון והסיכון הכי גדול לבריאותך הוא בלידה בכל מקרה כל הסיכונים מזעריים ואם זה יבוצע בידיים אמונות אז הסכוי לסיבוך ממש ממש נמוך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון