עליית בטא לאחר ירידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/12/2014 | 17:15 | מאת: טיטי

שלום, אני אמורה להיות בשבוע 6 ושלושה ימים לפי זמן ווסתץ ביוץ היה ביום ה17.הבטא מההתחלה הייתה מאוד נמוכה. יום ראשון לאיחור 34 ועלתה לאט לאט. ביום שלישי שעבר הבטא הייתה 340. לאחר יומיים ירדה ל220 ביום ה'. תוך כדי, ביום ד' וה' היו לי כתמים חומים בניגוב ואף דימום קל ופניתי למיון. לא נצפה שק הריון אך נצפה שרירן ברחם. ביום ו' התחיל דימום ממש כמו במחזור והבנתי שזוהי הפלה טבעית. יצאו יותר קרישים מאשר בוווסת רגילה, אך הדימום היה כבד רק יום אחד וביום שבת כבר נרגע. כעת הוא כמעט פסק לגמרי. היום בבוקר עשיתי בטא ויצא 740. מה זה???? הייתי בטוחה שיהיה 0. יכול להיות שלא הייתה לי הפלה? ואם לא, למה ירד הבטא? אודה מאוד לתשובה!

יש מקרים בהם יש דמם חזק וההריון לא נופל כך שזה לא מפתיע לגבי הירידה באם הבדיקה בוצעה בדיוק באותה מעבדה אין לי הבר טוב וזה גם לא משנה צריך לעקוב ולראות האם ההריון מתפתח

17/12/2014 | 23:22 | מאת: טיטי

הבטא ירד מ240 ל220 ב48 שעות. וזה נעשה בשתי מעבדות שונות אבל שתיהן של מכבי.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון