הריון לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/12/2014 | 20:44 | מאת: שיינה

שלום רב, אני בת 32, נשואה + 3 ילדים בריאים בני 6, 4 ו - 2.לפני כשבוע עברתי הפלה טבעית בשבוע 9+1 לאחר שבועיים של דימומים קלים (שבמהלכן היה דופק והיתה גדילה של העובר). זוהי הפלה ראשונה (כל ההריונות הקודמים היו תקינים). ההפלה היתה טבעית, אולם התבצעה גרידא יום לאחר מכן ע"מ להוציא קרישי דם ויום לאחר מכן הפסקתי לדמם. ברצוני לדעת אם אוכל להיכנס להריון בביוץ הקרוב (עוד כשבועיים) במידה והבטא תתאפס, או שמא אצטרך לחכות לפחות עד אחרי המחזור הראשון ואצטרך לעבור בדיקה נוספת. תודה מראש!

רצוי שתבדקי 2-3 שב אחרי הגרידה וכן אני הייתי ממליץ להרות אחרי הווסת הראשונה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון