בטא לא עולה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/12/2014 | 12:31 | מאת: מי אני לי

היי עברתי החזרת 2 עוברים מוקפאים ב-30.11 עשיתי בדיקת דם ביום חמישי התוצאות הן: פרוגסטרון- 53 , 860- E2 בטא- 29 היום ה-14/12 שוב עשיתי בדיקת דם והתוצאות הן: פרוג'- 39.3, - 1341- E2 בטא- 30 עברתי 4 הריונות שרק אחד הסתיים עם ילד בשלוש ההריונות שלא הצליחו כבר בשבוע 6-7 היו דימומים ואח"כ הפלה (למרות שבכולן ראו דופק בהתחלה)בהריון שהצליח הבן שלי נולד בשבוע 31+2 ידוע על רחם דו-קרני וחוץ מזה עשיתי אולי את כל הבדיקות האפשריות... קרישיות יתר, היסטרוסקופיה, צילום רחם, פיפל- וכולן העידו על תקינות אני יודעת שכשהבטא לא עולה זה מעיד על הריון לא תקין וגם הפרוגסטרון בירידה... מה לעשות הלאה? עוד בדיקת דם? להפסיק את התרופות? מרגישה מיואשת וחסרת תקווה :(

מה לעשות הלאה זה מחוץ לתחום הפורום הזה בכל מקרה ההריון לא תקין זה בטוח - למרבה הצער

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון