CMV

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/12/2014 | 12:55 | מאת: מיקי

היי, שבוע 22. לאחר דיקור מי שפיר גילינו כי העוברית נדבקה ב- CMV. נאמר לנו כי עלינו להחליט עוד השבוע האם רוצים להפסיק את ההריון כי אם נכנס לשבוע 24 לא נקבל אישור להפסקת הריון. אני הייתי רוצה קצת יותר זמן לשקול החלטה שכזו. האם נכון שמשבוע 24 לא ינתן אישור בועדה רק על סמך כך שהעובר עלול להיוולד עם מומים?

עד שב 24 כל ועדה יכולה לאשר הפלה אחרי שבוע זה את זקוקה לועדת על שלא מתכנסת בזמינות גבוהה ודורשת סיבות קשות להפלה שיתכן ושלך תיפול בקבוצה זו אבל איזו סיבה בעולם יש לך לחכות שבועיים? צריכה יעוץ תלכי אבל תעשי הכל תוך שבוע

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון