בבקשה אם אפשר לקרוא הכל אפילו שארוך. תודה רבה!!

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/11/2014 | 21:29 | מאת: יעל

ב"ה 27.11.2014 אנו זוג + 3 ילדים מקסימים ב"ה, לאחר 3 לידות חווינו 3 הפלות רצופות כולם בשבוע 8 או 9 בערך.(כולם תוך שנתיים בערך) כמובן מייד לאחרי ההפלות (וכבר בפעם הראשונה) הלכנו לבדיקה כדי לדעת הסיבה,, נתנו לנו רשימה גדולה של בדיקות שכדאי לבצעם, בינהם קרישיות יתר – כל הבדיקות יצאו תקינות. בהפלה בשנייה ביקשו מאתנו שבהריון הבא להזריק "פרגניל" 500 מ"ג כל שלושה ימים בזמן ההריון כך עשינו אך ג"כ היתה הפלה ולא עזר. לאחר ההפלה השלישית נלקח מהעובר לבדיקה גנטית ואף זה יצא תקין פנינו שוב לד"ר מסויים והוא ציין שאם כך יש רק עוד דבר אחד שניתן לעשות – טיפול במערכת החיסון שכנראה לא מאבחנת היטב האם העובר הוא גוף זר או לא ולכן נדחה שוב ושוב. שאלתנו - האם הנ"ל הוא הדבר היחיד שיש לעשות או האם יש גם כיוונים אחרים. 1.האם יש קשר לשחלות פוליציסטיות. 2.בהריון ראשון בלבד היה – ע"י איקקלומין. 3. הלידות היו מוקדמות יחסית שבוע 38 39 35 5.כשהיינו במרפאה ונודע לנו על ההפלה ה3 הנ"ל אמר לנו ד"ר מסויים שהוא לא מאמין בפרגניל אלא בהזרקה של פרוגסוטרון.. 6.בשנתיים האחרונות יש לאשתי הרבה גירוד בידיים מעין אלרגיה. – בבדיקת קנדידה היה דרגה גבוהה של קנדידה . התחלנו טיפול אבל לא כ"כ מאמינים בכל זה.(לא כ"כ מוכר ברפואה הרגילה) 7.קראנו באינטרנט שיש ממליצים דווקא על טיפול אצל הגבר. או בדיקה וכדומה. 8 (.האם ייתכן והכל קשור במצב רוח – לחץ וכדומה.? 9.הנני מוכרח לציין כי ב3 לידות הראשונות לא היתה אשתי עושה דיאטה. אך מאז התחילה בדיאטה – לא נוגעת בסוכר ועוד.. לכאורה לא יודע מה הקשר? 10. ייתכן שאם נקח איקקלומין יהיה ביוץ חזק שאז ייתפס חזק ולא יפול?) כך מציעה אשתי. הננו שואלים דעת כבודו האם להמשיך הטיפול הנ"ל בנוגע לחיסון או שיש עוד דברים שכדאי לעשות בד בבד כדי לא לחוות שוב דבר מצער שכזה. תודה רבה מראש!! בכל הכבוד הראוי,

1. לא 2. אין שום הגיון לקחת איקקלומין למטרת מניעת הפלות 3. אין קשר ללידות המוקדמות 5. מסכים פרוגסטרון יותר טוב 6. לא קשור לקנדידה 7. לא מסכים 8. קשה לדעת ולא ניתן לברר - כנראה שלא 9. אין קשר 10. אמרתי כבר - ממש לא בהצלחה ד"ר בר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון