דימום לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/11/2014 | 11:35 | מאת: עדי

הריון ראשון. עברתי הפלה אבעית בבית בשבוע 9 להריון כאשר ההריון הפסיק להתפתח בשבוע 5( שק הריון ללא עובר). משבוע 6 היו הפרשות חומות ודם קל בניגוב ולפני 5 ימים החל דימום משמעותי שבשיאו היה ההפלה ביתית. אולטרסאונד יום לאחר ההפלה הראה כי נותרה רירית 5 מילימטר וקרישי דם. שאלתי: כמה זמן אמור להמשך הדימום? אני ממש צפחדת כי אני נשאית טלסמיה מינור שגורמת לאנמיה. ההמוגלובין נכון ליום ההפלה היה 11. תודה

יחסית לטלסמיה ההמוגלובין שלך מצויין הדמם עשוי להמשך ימים ולעיתים אפילו שבועות אך אינו אמור להיות דמם רציני אם הוא יותר מדמם קל פני לרופא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון