היריון לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/11/2014 | 14:38 | מאת: אור

שלום.עברתי הפסקת היריון בשבוע 23 לפני 5 חודשים בערך עקב ירידת מי שפיר קיצוני.עכשיו נודע לי שאני שוב בהריון.מחזור אחרון 11.10.אני אמורה להיות בשבוע 6 .אבל אתמול שעשו לי אולטרסאונד נצפה שק הריון עם עובר שמתאים לשבוע 4.זאת אומרת קצת קטן בהפרש של שבוע.השאלה שלי האם בגלל מה שעברתי יתכן והיה לי ביוץ מאוחר?? אני מאוד בלחץ.נשלחתי לבדיקות דם ולביקורת עוד שבוע. ( יש לציין היריון ראשון ילדתי בן בריא ב"ה ).

יש 2 אופציות 1. שהרית מאוחר יותר והעובר יתפתח 2. שההריון לא תקין תעשי עוד שבוע US ותראי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון