הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/11/2014 | 11:47 | מאת: מירב

שלום. בת 34 ברקע תלסמיה מינור(ואנמיה) שחפת ריאתית שטופלה( שנת 2008) ומעקב ראומטולוגי בשאלת סיכון לקרישיות יתר. היום אני בשבוע 9 להריון בסיכון גבוה ובבדיקות אולטרסאונד שבוצעו עי הרופא ובבית החולים נמצא כי שק ההריון בגודל 15 מ'מ ריק. ללא עובר. כבר משבוע חמישי ויש צורך בביצוע גרידה(אסור כדור בגלל החשש לקרישיות). תאריך הגרידה שנקבע הוא רק בעוד 8 ימים. כלומר כשאהיה כבר באמצע שבוע 10. בינתיים החלו דימומים וקרישי דם כמו בתחילת מחזור( לא דימום מאסיבי) האם במצבי הנוכחי מותר לחכות שבוע עד לביצוע הגרידה? לא יכול להתפתח זיהום או סיכון בהמתנה שכזו?

נהפוך הוא קודם כל מה שקובע זה גודל שק ההריון 5 שב ולא גיל ההריון ממש לא מסוכן לחכות 8 ימים ובכלל נראה שאת מפילה הכל לבד וזה הכי טוב רק לבצע US לבדוק שהכל יצא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון