הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/11/2014 | 19:44 | מאת: עדי

שלום. אני בשבוע 9 עם הריון שהפסיק להתפתח. בשבוע 5 כי לא רואים עובר. כמו כן בשבוע האחרון החלו הפרשות חומות ודימום חלש. ברקע אנמיה( עקב טלסמיה מינור)1. האם במצבי ניתן לעבור הפלה באמצעות כדורים שבוע9? 2.האם העובדה כי השק הריון נמצא ברחם ללא התפתחות כבר 3 שבועות מסוכנת?? 3.האם בעייתי ציטקוק במקרה אנמיה? תודה

בהחלט את לא שבוע 9 כי גודל הרחם הוא כגודל העובר שב 5 וכשהעובר הוא ללא דופק ניתן להפיל בציטוטק בכל שבוע שהוא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון