מחזור לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/11/2014 | 14:07 | מאת: רונית

בתאריך 3/9 עברתי גרידה היות ולא נמצא דופק לעובר. שלושה שבועות לאחר מכן בביקורת אצל רופא קופח נצפו שתי ציסטות בצד שמאל. הרופא נתן לי פרוגילוטון שלקחתי במשך 21 ימים. רק לאחר שלושה שבועות סיום הכדורים קיבלתי מחזור שהוא חום לחלוטין. זה היום השלישי למחזור, הכמויות פחות מהרגיל אך והמחזור בצבע חום. ברור לי שמשהו אינו תקין לאור העובדה שקיבלתי מחזור רק עכשיו ושהמחזור חום. מהן הסיבות לכך? ומה עלי לעשות? תודה רבה

מסכים אתך שזה דורש בדיקה בכל מקרה לא ניתן דרך האינטרנט לענות על זה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון