קשיים נפשיים אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/11/2014 | 11:50 | מאת: אלה

שלום, אני נקלטתי להריון לאחר החתונה (נשואה 7 חודשים) ובשבוע ה-13 להריון גיליתי שלעובר אין דופק והתפתחו אצלו מומים כבר מהשבוע ה-8 וכי הוא היה אצלי בבטן מת כחודש, כשגיליתי זאת בעת השקיפות העורפית נשלחתי לעבור הפלה באמצעות כדורי ציטוטק. אני נמצאת כבר 3 חודשים לאחר ההפלה ובבדיקת האולטראסאונד האחרונה שביצעתי לפני כחודש התברר שהרחם חזר לעצמו, הרירית הסתדרה ואני אפילו מבייצת מ-2 השחלות (סיכוי לתאומים, כפי שהגדירה זו הרופאה) היום קיבלתי מחזור והניסיון השני שלי להיקלט לאחר ההפלה שוב לא קרה. אני כל הזמן בוכה, קשה לי להתמודד עם זה, אני יודעת שהמתח הנפשי לא עוזר לי להיקלט בשנית אבל אני פשוט לא מצליחה להשתחרר מזה ולהירגע, אני מתפללת ומקווה שההריון הבא יגיע ויהיה בריא וטוב כמו שצריך להיות. קשה לי מאוד ואני לא יודעת איך לשחרר ולהתמודד עם זה, בעלי מאוד תומך וגם המשפחה אבל אני לא מוצאת נחמה ורגיעה.. אשמח למילה טובה או עצה

נו באמת ? חודשיים מנסה להרות ובוכה? נראה לי שכדאי שתפגשי לשיחה עם רופא או פסיכולוגית שירגיעו אותך כי זה באמת לא הגיוני אחרי שכבר הרית והוכחת שאת יודעת להרות

05/01/2015 | 19:52 | מאת: ורד

נו באמת, חודשיים מנסה להרות וכבר בוכה?? זאת לא תגובבה מקצועית בכלל! הבחורה במשבר וזה בטוח מה שלא יעזור לה!

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון